About

Wij zijn Blemish. Brutaal en ongezouten, nieuwsgierig zonder grenzen en met flinke dosis lef. Stout, balancerend op het randje en provocerend met de juiste toon. Op zoek naar het volmaakte in onvolmaaktheid. Niets gaat te ver.

Wij zijn een onderscheidend online webmagazine voor onafhankelijke vrije mensen met een avontuurlijke en rebelse mindset. We signaleren, onderzoeken en ervaren verschillende culturen, leefstijlen, plekken en kunst. We voelen de hedendaagse druk afkomstig van de maatschappij, social media en technologie aan de tand op een culturele, onderwijzende en provocerende manier. We zetten ons af tegen de schijn van de online wereld waarin alles en iedereen perfect is en gaan op zoek naar het ‘pure’ wat nog over is in onze samenleving. Centraal hierbij staat de rauwe realiteit van de wereld waarin wij leven, onderverdeeld in vijf categoriën.

 

Identified

Kunst, cultuur en mensen. We nemen een kijkje in de wijde wereld van alles en niets.

Van culturen tot leefstijlen, van activiteiten tot voorkeuren. Niets is ‘te’, we kennen geen grenzen en taboes bestaan niet meer. We ontdekken de verschillen in de wereld om ons heen. Bij Identified spieken we door de gesloten gordijnen van de maatschappij en duiken we in de contrasten. Van zwart tot wit, groot tot klein, dik tot dun en tradities tot gewoontes.

Experienced

Zelf ervaren, doen en durven. We nemen een duik in het leven van een ander, doen ons voor als of stellen onszelf bloot aan. In Experienced trekken wij de stoute schoenen aan en kruipen we in de huid van een ander. We doen nieuwe inzichten op, delen onze ervaringen en maken voor eens en altijd een einde aan onze vooroordelen. Een unieke kijk op dingen, vanuit persoonlijk perspectief geschreven.

 

Discovered

We nemen je mee naar de onontdekte kant van de wereld waarin wij leven. In Discovered gaan we op zoek naar toffe plekken, verborgen schatten, toffe concepten, bedrijven met een verhaal, speciale accommodaties en unieke trips. Maar ook locaties waar we liever niets van willen weten en plaatsen die een betekenis hebben. Van verlaten woonkamers tot verpestte toeristenattracties en dorpsmentaliteiten: we gaan geen uitdaging uit de weg.

 

Created

De Blemish  tentoonstelling van maaksels, expressies en interpretaties. In Created tonen we gedachtekronkels die op creatieve manieren tot uiting zijn gekomen. Van fotografie tot spoken word, poëzie en mooie geschreven stukken. Ons kunsthoekje. 

 

Spotted

Spotted is een plek waar alles wat ons opvalt, nieuwsgierig maakt en ons intrigeert een plaats krijgt. De nieuwste trends, signalen, producten, diensten en dingen die interessant zijn in de samenleving. Een uitkomst van onze constante jacht in de maatschappij waarbij we onze trofeeën op een rijtje zetten.