Jezelf helemaal uitputten in de sportschool tussen al die andere testosteron bommen om je perfecte body te krijgen. Je gaat omdat het moet maar leuk is het niet per se te noemen. Maar niet getreurd, het kan namelijk ook veel spannender! In plaats van dat je met tegenzin je work-out in die benauwde fitness zaal gaat uitoefenen verplaats je jezelf samen met je lief of je one night stand naar de slaapkamer. Sporten in de slaapkamer kan namelijk een prima alternatief zijn als je even een dagje sportschool skipt. Natuurlijk krijg je hier niet spontaan een sixpack van maar het kan zeker een goed begin zijn van je work-out. Hier een aantal standjes die kunnen bijdrage om je goddelijke lichaam te bereiken.

Missionaris – 50 tot 150 kcal per half uur

Het is misschien niet je favoriete standje omdat je het gevoel krijgt dat jij al het werk aan het doen bent maar daar krijg je ook wat voor terug. De missionaris blijkt namelijk het beste standje te zijn om vet te verbranden. Daarbij train je ook gelijk je bovenlichaam. Mocht je nou een gevorderde sporter zijn en meer uitdaging willen, versnel het tempo of til je lief op voor die extra inspanning. Ook erg handig als je meisje niet zo’n zin heeft om zich uit te sloven, zij gaat liggen op haar rug en jij krijgt toch je gains.

Doggystyle – 163 tot 250 kcal per half uur

Een standje waar vele mannen intens van genieten. Een mooi uitzicht op de booty van een meisje waarbij je bovendien ook je eigen billen een goede training geeft! Met een goed stel billen zorg je voor meer uithoudingsvermogen en het stoten gaat je makkelijker af. Mocht je nou iets meer uit jezelf halen tijdens dit standje, versnel dan je tempo of zorg voor een steady tempo en je voelt de calorieën van je af branden.

Spooning – 113 tot 173 kcal per half uur

Soms is het ook wel eens lekker om tedere, liefdevolle seks te hebben met je meisje. Spoonen is dan het perfecte standje. Ook al voelt het misschien niet echt als een work-out, deze mag zeker niet in het rijtje ontbreken. De focus bij dit standje ligt op je core. Mocht je nou meer calorieën willen verbranden, voer het tempo op en wie weet krijg je er nog soepele heupen van ook!

Een lekker potje tongen

Mocht je nou een dagje niet in the mood zijn, of je kleine heer werkt niet mee, dan kan een lekker potje tongen ook al érg effectief zijn. Onderzoek wijst namelijk uit dat een uurtje tongen meer verbrand dan een uurtje rennen. Oraal helpt je daarnaast ook aardig op weg, met 100 kcal per half uur. Zet die tong maar aan het werk dus!

Natuurlijk zijn er nog veel meer alternatieven binnen de slaapkamer die zorgen voor een goede work-out maar dat is niet het enige positieve puntje aan het hebben van seks. Buiten dat het een groot genot is, is het ook nog eens goed voor je hart, vermindert het de kans op ziektes, zorgt het voor een goed humeur en maakt je knapper. Wellicht is die knapheid soms ver te zoeken bij jezelf of je lief maar wanneer je achteraf in de spiegel kijkt kan het zomaar eens zijn dat je er een stuk beter uitziet dan voorheen!

Recommended Posts